Frost Bites 2016 ansøgninger

Huset med den saltede grød!

I vores hjem bliver der altid spillet musik, men fordi vi ikke selv er så super skarpe til det, er det nok bedre at vi invitere en der ved hvad vedkommende har gang, i til at gøre den del for os.

Lejligheden ligger i nordvest, klods op af ungdomshuset. Det har gennem de lidt over to år vi har boet her, været hjemstedet for flere fester og sociale arrangementer. Vores sofa har været beboet af op til flere kammerater i nød fra tid til anden. Her er plads til alt og alle, og begrænsninger kender vi ikke til. Så derfor vil vi godt åbne vores dør op for Frost Bites.

Lejligheden er 110 km2, og her er højt til loftet i mere en end forstand. Her bor vi 3 unge mænd, som har skulle finde os i lidt mere end hvad den gængse danske lejer, har måtte skulle finde sig i. Lejligheden brændte ned sidste år, og vi var i et halvt år uden bolig. Efter vi er flyttet ind igen, har vi måtte tage kreative metoder i brug for at skabe et hjem igen. Og eftersom vi ikke lige har haft den rette anledning til at indvie stedet, ser jeg dette som den absolut bedste måde at gøre det på.

Vi vil gerne selv afholde et par koncerter her, men grundet lidt økonomiske vanskeligheder, har vi været nød til at udsætte det på mere eller mindre ubestemt tid. Så derfor vil vi byde Frost Bites og gæster velkommen til det vi anser for at være et sted hvor alle har lidt hjemme, så vi i fællesskab kan brænde for den intime musikscene.

Frost Bites 2016 ansøgninger

Ekstraordinær restaurant på Axeltorv!

Det første man ser, når man kommer op fra Vesterport, er de funklende fakler der leder ind mod...

Frost Bites 2016 ansøgninger

Stedet for alle på Strædet!

Café Stella er et af de mest velbesøgte spisesteder i hele strædet og ikke uden grund! Café...

Frost Bites 2016 ansøgninger

Historisk landmærke i kernen af København!

Café Dan Turell er en af Københavns ældste og mest populære caféer og den parisiske boheme stil...