Live on

Frost Bites: Pede B. og DJ Noize

Pede B og DJ Noize

Pede B & Dj Noize har gennem de sidste mange år imponeret med udsolgte koncerter, anmelderroste albums og en imponerende evne til at forny sig. Duoen, bestående af en verdensmester i mix og en Fight Night Champion, har opbygget en solid følgerskare, der manifesteredes under forrige års Roskilde, hvor de lagde Arena for deres fødder. Pede B udgav sidste år albummet ‘Byggesten’, til fem hjerter i Politiken, der både fremhævede Pede Bs lyriske kundskaber og samspillet med DJ Noize. Nu får duoen altså nogle lidt nye rammer, nemlig som act på Frost Bites, hvor deres urbane udgangspunkt flytter ind i en dagligstue.

Vil du være vært? Så meld dig til her.

Vi udlodder 2 billetter til Frost Bites med Pede B og DJ Noize til hver af de bedste, kreative svar på følgende spørgsmål. De heldige bliver kontaktet senest 5 dage før koncerten:

Hvornår har du sidst været til en god koncert? Hvad gjorde den god?

Jean Husted 9. februar 2017 10:05 Slet

Pearl Jam i forum... Ubeskriveligt optur at se et band man har fulgt lige så længe som de har eksisteret. PM skuffede slet slet ikke og spillede en super fed koncert.

Morten Lund Kristensen 8. februar 2017 15:59 Slet

Copenhagen Phil med When Saints Go Machine er den sidste og en af de bedste koncerter jeg har været til. Koncertsalen var strippet for pynt og pjat og der var ren fokus på lyd og performance. Det var en stærk kontrast mellem Vonsilds skærende vokal og nervøse bevægelser overfor orkestrets fælles puls, der flere gange lignede en enkelt organisme.

Anders Bruhns 7. februar 2017 23:53 Slet

Har længe været single efter en forlist forlovelse - på søndag har jeg en lovende tinder date med en sød sygeplejerske, og hun elsker Pede B - lad mig få denne ene succes i 2017 😄

Kia 6. februar 2017 23:37 Slet

I lørdags må siges at være en af de helt store musikalske oplevelser. Først Copenhagen Phil og When Saints Go Machine i Konservatoriets Koncertsal, men intet slår FROST Festivals cirkelkoncert samme aften. Det var så vildt - en kæmpe fest, og et fantastik UV setup og et herligt gensyn med Pede B og DJ Noize, som jeg næsten havde glemt hvor vild jeg er med. Det var en meget flot og helstøbt oplevelse, som blev understreget af The Wave på Ofelia Plads - så mange tak for oplevelsen FROST.

Gabriel Martins 6. februar 2017 22:17 Slet

Last mind & body blowing concert was in January 17 at the Amazonian forest. We were about 150 people in an epic location with great vibes. At the beginning we were all individuals but we finished as ONE

Drea P. 6. februar 2017 12:24 Slet

Den sidste koncert jeg har været til var P6 BEAT rocker Koncerthuset! Det har været en helt fantastisk oplevelse. Jeg var også afsted sidste år, som jeg husker som en god ting, men i den periode har jeg været svært depressionsramt og haft svært ved at finde glæden i livet - musik kunne hjælpe, men kunne lige så godt være med til at trække en endnu mere ned. Lige præcis et år efter ser det noget anderledes ud. Jeg hev min dejlige kæreste & forlovede med, vi drak nogle dejlige øl og nød opsætningen. Efter jeg allerede var noget rørt over Kira Skov og Michael Møllers udgave af den elskede Ashes to Ashes, gik Bisse på. Bisse har især i min depression og vejen derud betydet meget for mig - og sangen Seks Hjerter har fulgt mig lige siden dens udgivelse. Jeg havde på dette tidspunkt ikke grædt til et stykke musik i et halvt år, men allerede ved de første toner, begyndte tårerne at trille ned af kinderne. Jeg var i et rus af lykke, taknemlighed og kærlighed for nogle minutter med gåsehud over hele kroppen - og selvom Bisse kun var på i nogle sange, betød netop denne optræden alverden for mig - især fordi musik ikke længere trækker mig ned, men hiver mig op - og det har netop denne koncert endelig bekræftet mig i igen.

Maria A 6. februar 2017 01:52 Slet

Baggrund: Musik i lejet 2016. Var så heldig at få lov til at crashe min kammerats telt, som var slået op i hans onkels have. Onkel var tilfældigvis lydtekniker under festivalen og havde lovet Teitur husly i forbindelse med at han skulle spille på festivalen.

Det var morgen og solen skinnede fra en totalt skyfri himmel. Vi var en flok, der havde været nede og morgenbade, i et forsøg på at kurere de værste tømmermænd, og havde netop slået os ned på terrassen med en skål havregrød, da Teitur kommer ud til os. Med sig har han tre smukke kvinder med hver deres strygerinstrument under armen. De finder fire stole frem og sætter sig til rette i græsset få meter fra os. Der er lige et par numre der skal øves igennem inden aftenens koncert. Det der sker herefter er den mest magiske og intime musikoplevelse, jeg nogensinde har oplevet: En times akustisk "intimkoncert" med Teitur og tre af DK's dygtigste violinister -fremført i en sommerhushave med udsigt over havet og solen skinnende fra en turkisblå himmel! Wauw.

Kathrine Baandrup 5. februar 2017 17:50 Slet

Gårsdagens cirkelkoncert i p-anlægget under Ofelia Beach var en fantastisk stemningsfyldt koncertoplevelse. De fem bands gjorde det virkelig godt, og lyssætningen var rigtig fin og understøttede musikken på magisk vis! Et genhør med den energiske Pede B vil være fantastisk.

Kristiina K. 4. februar 2017 17:28 Slet

The best concert I've ever been was this Finnish rap artist I didn't know till I spontaneously ended up to his gig in Helsinki, because of my good friend who was going to see the gig. Because I didn't have any expectations the whole gig blew my mind it was so good and so much fun. Everyone was so stoked on him and even sang along to some of the lyrics, which even for me was easy to catch up considering I didn't hear the artist before. I've never been a really big fan of Finnish rap music as I haven't really heard it that much, but after the energetic, aggressive and on point lyrics to the whole situation about world and local politics I actually started to really dig the music. After the gig I discovered whole bunch of other good rap artist from my home country. So I think it really made a good impact on me.

Panos Bartzis 3. februar 2017 09:10 Slet

Katinka's intimate gig, last February, in a boathouse. Even though I could not understand a single word of her lyrics (unfortunately I don't speak danish...), everything made complete sense to me: there I was, having travelled some 3000 miles from (sunny and warm) home to a place where it felt warm and familiar yet new to me. Music can (and indeed does) break all barriers, bringing us together in ways that could seem unimaginable. Such moments make our lives worth a little bit more, such experiences help us see the world in a new perspective, where music is the key which unlocks and opens previously closed doors, allowing us to celebrate and share life in a more free, open and honest way.

Thomas Ian 2. februar 2017 17:52 Slet

I grew up in Minnesota, a time before facebook, twitter, and snapchat. When Prince would be working on new work, he'd post a single flyer at a restaurant or small live music venue announcing that you could come watch he and his crew jam as they played the kinks out of their new work in a recording studio somewhere in Minneapolis. I was on a date, notice one of these mythical piece of purple paper of the restaurant we were at, took the number and called for the location and time. I crowded into a tiny bar the next night and stood in silent awe with just 20 other strangers watching art be made. Truly one of the most magical experiences I've had in my life. The date I was one when I found the paper? She was a bore. I took my mom.

Trine N. 1. februar 2017 14:32 Slet

Den koncert, der står stærkest i mine minder lige pt er Ukendt Kunstner i Falconersalen. Koncerten var udsolgt grundet den nylige offentliggørelse af, at drengene ville stoppe med at lave musik sammen. Der blev derfor en stærk stemning af en større forløsning fra drengene af, at nu skulle de give den ekstra meget gas samt fra publikum, der levede i indtrykket af, at det nok var sidste gang de oplevede Ukendt Kunstner live og derfor skulle nyde hvert et øjeblik. Stemningen var derfor ekstatisk og fyldt med fællesskab, og derudover gav drengene også deres bedste koncert til dato efter min mening.

Trine N. 1. februar 2017 14:32 Slet

Den koncert, der står stærkest i mine minder lige pt er Ukendt Kunstner i Falconersalen. Koncerten var udsolgt grundet den nylige offentliggørelse af, at drengene ville stoppe med at lave musik sammen. Der blev derfor en stærk stemning af en større forløsning fra drengene af, at nu skulle de give den ekstra meget gas samt fra publikum, der levede i indtrykket af, at det nok var sidste gang de oplevede Ukendt Kunstner live og derfor skulle nyde hvert et øjeblik. Stemningen var derfor ekstatisk og fyldt med fællesskab, og derudover gav drengene også deres bedste koncert hidtil efter min mening.

Charlotte Storm Sletbjerg 1. februar 2017 11:40 Slet

The Flaming Lips i Herning Kongrescenter nov. 2009.
Det var en helt fantastisk uforglemmelig koncert. Den var god pga. sin anderledeshed, utraditionelle form, eksperimentering, improvisation og intimitet.

Kasper Riishøj 30. januar 2017 10:13 Slet

Der var mange gode musik oplevelser i 2016 herunder Pede B Gin & Cocio og First Hate på Pumpehuset. Pumpehuset er et favorit koncert sted. God lyd.
Men skal jeg vælge en koncert så var det Ben Harper i Falkoner. Har ikke oplevet ham siden Roskilde 2004 og dejligt at opleve ham tilbage i topform. Hans tekster er mere relevante end nogensinde. God uge. Kasper

Claus Hoffmann 23. januar 2017 16:44 Slet

Var til Pede B og Noize på Idealbar fredag den 28. oktober og det var rigtigt godt at opleve dem i et godt gammeldags setup "en mikrofon, en rapper og en dj". Der var skåret helt indtil benet, så de begge stod knivskarpe. Klasse. Fantastisk...det kostede lidt på familiekontoen da jeg i ren begejstring lørdag morgen den 29. købte billet til deres koncert samme aften...selvom der var noget familiefødselsdag jeg lige måtte løbe lidt tidligt fra...er blevet tilgivet.

Pernille Storm Sletbjerg 17. januar 2017 18:08 Slet

I 2015 arbejdede jeg som bartender i Musikcafeén på HUSET i København. En aften kom en duo fra USA og spillede bløde akustiske toner. Kvinden sang pludselig et cover af The Kinks' "Waterloo Sunset." Jeg var stadig fuld af nostalgia fra en tid, hvor jeg bosatte mig i London, og pludselig stod jeg igen i den strømmende by på Waterloo station.

Jeppe Carlsen 11. januar 2017 20:30 Slet

Den sidste koncert jeg var til, var nettop Pede B & Noize, på ideal bar. Jeg kunne nævne hundrede gode ting ved Pedes koncerter - Jeg har fået mine bedste venner igennem der, gjort tætte venner tættere, og bare generalt haft de bedste aftner jeg kan huske til deres koncerter. Pede er super energisk på scenen fra første minut, og ikke på noget tidspunkt bliver der slækket på kvalitet. Han er super nærværende, og kan på selv de største scener (har set en del koncerter med dem :-P) få én til at føle det hele som en intim koncert.

Daniel Tajchman 10. januar 2017 20:30 Slet

DM i Freestyle rap 2016. Efter Mc's Fight Night lukkede ned pga. mangel på sponsor måtte nogen andre tage over. Nok mest en fantastisk koncert for mig fordi jeg selv kom med som freestyle rapper på et afbud og havde en fantastisk battle mod Janus Forssling. Men ellers var det udsolgt i Den Grå Hal (ca. 500 mennesker) og stemningen var formidabel. Publikum var en del af showet og gav den virkelig op. Var også virkelig rart at se nogle af andre gamle Mc's Fight Night legender som Ham den Lange og Kejser A (ved ikke om Pede B var inde og se det?). Det var så fedt!

Robert Jakobsen 10. januar 2017 14:35 Slet

Pede B releasekoncert Gin & Cocio i Pumpehiset 2016. Hans mange fans var bare rare overfor en halvgammel nar som mig "Pede B Oldboy's supporter" Sir Robert

Emil Schiøtz 10. januar 2017 10:21 Slet

Jeg har været til rigtigt mange helt unikke koncerter og har oplevet at størrelse, stemning, setup og akustik har rigtigt meget at sige for en fed koncertoplevelse. Sammen med kunstneren og energien, er det mange parametre som skal spille sammen, før at en koncert rigtigt skiller sig ud fra mængden. Særligt hvis man er en habil koncertgænger. En af de koncerter der i 2016 forenede alle disse parametre i en helt fantastisk harmoni, var Moderat på Vega - ja faktisk var det så godt at da jeg fandt ud af at de gav endnu en koncert i store Vega, måtte jeg simpelthen opleve dem igen, med fare for en gentagelse af forrige koncert, men det ville bare være fedt. Jeg blev endnu engang overrasket. Moderats visuals er en oplevelse i sig selv, og sammen med deres musikalske udtryk skaber det en helt unik stemning som Vega understøtter helt eminent. Lyden sidder lige i skabet og bassen sidder stramt i mellemgulvet uden at blive for meget, mens detaljerne kilder i ørerne. Vegas størrelse er perfekt og akustikken er for lækker.
Jeg har hørt Pede B og DJ noise 4 gange indenfor det sidste halvandet år og mangler kun at høre dem til en intimkoncert - meget gerne sammen med min hiphop glade lillebror.

Simon Støvring 9. januar 2017 15:42 Slet

Det var småt og intimt da Pede B & DJ Noize var på Ideal Bar d. 28/10-16 med deres "1MC 1DJ" og det er lige præcis sådan hip hop skal opleves. Mægtig oplevelse!

Emilie-Marie Fridh 6. januar 2017 22:38 Slet

Pede og Noize passer bedst sammen med et lille lokale som i en kælder eller en baggård. Hvor der er lunkne kasser med bajere og masser af stemning på den måde, hvor det føles som en privatfest, men samtidig med professionel underholdning i øjenhøjde. Derfor var 1MC1DJ på Ideal Bar en perfekt oplevelse i 2016.

Michala Nicolaisen 6. januar 2017 13:42 Slet

Jeg har været til utrolig mange gode koncerter det seneste år, men en af dem der virkelig har sat sine spor er Gin&Cocio release dobbelt koncerten i 2016, mig og min veninde havde glædet og i flere måneder til denne koncert og skreve til hinanden og talte uger og dage nedf ☺️ Hele kombinationen af det nye og gode gamle, samt hele stemningen i Pumpehuset gjorde at aftenen ikke kunne have været bedre 😀

Thomas Luffe 6. januar 2017 09:45 Slet

Gin&Cocio koncerten i Pumpehuset.. den. 2 april ... Dobbelt koncerten... efter at have set rigtig mange koncerter med Pede B & Dj Noize gjorde den her sig speciel ved at både Pede B og LuXx tog deres mødom og stagediva'ed for første gang og stemningen var magisk den dag...

Tine G. 5. januar 2017 23:12 Slet

Den 27 oktober med Pebe B og Dj Noize i lille vega (1MC 1DJ tour)
Udover fantastisk hyggelig stemning og kanon fed musik, så skete der det at, Pede B satte sin autograf på et maleri, som jeg har arbejdet på i flere år. Det satte prikken over i'et på en helt fantastisk aften!.

Camille R. 5. januar 2017 18:02 Slet

Den sidste gode koncert, jeg har være til, var Benal i Vega. Koncerten var udsolgt, så salen var helt proppet. Dette gjorde dog intet, da Benjamin formåede at nå langt ud over scenen og fangede alle tilstedeværende. Energien var enorm og det smittede også hurtigt af på publikum, der både vuggede og dansede sig igennem drengene repertoire. Slutteligt var taknemmeligheden fra både Benal og diverse gæster, der havde været med på scenen, virkelig stærk og ramte lige i hjertet. Alt i alt en koncert der både leverede fantastisk musik, stemning og fællesskab.

Birgitte Drud 19. december 2016 15:56 Slet

Berhoft, Vega
Vega er en sublim bygning, hvor alle detaljer, materialer og ornamentik er en fornøjelse i sig selv
Har hørt Bernhoft flere gange og nu er han en totalt sexet ekvilibrist med varme, overskud og generøse armbevægelser.
For år tilbage var hen en meget dygtig nørd.
Fed stemning. Super musik. Eminent band!
Post som (log ud)