Live on

Frost Bites: Jacob Bellens

Jacob Bellens

Jacob Bellens kan roligt siges at være en af Danmarks mest produktive og alsidige sangskrivere. Som forsanger i I Got You On Tape og med en række prominente samarbejdspartnere har han skabt sig et navn i såvel indie- som klubkredse. Bellens udgav tidligere i år albummet ‘Polyester Skin’, sin første internationale soloudgivelse. 'Polyester Skin’ har haft den nære samarbejdspartner, producer Kasper Bjørke ved roret og albummet har således en overordnet elektronisk ramme, der fyldes ud af Bellens’ sædvanlige sans for æterisk melodihåndværk - til rivende gode anmeldeser af bl.a. Information og Politiken. I forbindelse med Frost Bites giver Jacob Bellens en solokoncert i et privat hjem, som nogen vil mene er den optimale måde at lytte til Jacob Bellens; en koncert med manden og hans klaver. 

Vil du være vært? Så meld dig til her.

Vi udlodder 2 billetter til Frost Bites med Jacob Bellens til hver af de bedste, kreative svar på følgende spørgsmål. De heldige bliver kontaktet senest 5 dage før koncerten:

Hvis alle steder i verden var en mulighed og du fuldstændig selv kunne vælge. Hvor ville du så helst se en Jacob Bellens koncert og hvorfor?

Kristian Birk 25. januar 2018 10:16 Slet

Efter mange tanker om kreative, skøre, nye steder at lytte til Jakob Bellens, så er står set pludselig klart, hvor og hvordan, jeg allerhelst ville høre ham: På en tagterrasse et sted over tagene i København en varm sommeraften. Med udsigt til alle tårnene, mens solen langsomt går ned og en masse venner bades i varme solstråler. Nogle sidder. Nogle står. Lige så meget som Bellens musik er fyldt med melankoli, der giver en lyst til at høre det alene foran en pejs et sted i vinteren, så er der også en dyb eftertænksomhed og glæde i musikken og numrene, der virkelig fortjener at blive hørt i fællesskab. Med gode venner. Det tror jeg ville blive en aften, man aldrig glemte.

Mikkel 15. maj 2017 09:28 Slet

Det kunne da være mega hygge hvis han kom hjem til mig og spillede på mit værelse. En lille entim koncert med kun mig som puplikum. Tilsidst skulle hans spille et eller andet murder track (A feast in my honor måske?) og så kunne jeg falde i søvn til det. Lækker aften.

Amalie Okkels 26. februar 2017 15:09 Slet

Riddersalen på Nyborg slot vil forene sig godt med Jacob Bellens' musik på den måde at både musik og rum er mørkt, tungt men samtidig utrolig smukt håndværk og giver en varm hjemlig følelse. Det ville være en kæmpe oplevelse at møde de moderne toner i et af de ældste bygningsværker Danmark ejer.

Alexandra Bak Jakobsen 26. februar 2017 11:32 Slet

Saltholm; because it's neither here nor there

Louise 24. februar 2017 17:52 Slet

For mig ville intimiteten være det primære. Så at opleve Jacob Bellens med en guitar, siddende omkring et bål med lutter gode mennesker, et sted langt oppe nordpå hvor der også var udsigt til nordlys - dét ville være magisk!

Hristina Gorevaja 24. februar 2017 12:52 Slet

Det bliver nok Hallgrimskirkja i Reykjavik eller Grundtvigs Kirke på Bispebjerg, som jeg synes er blandt verdens flotteste kirker. Jeg har hørt Jacob Bellens sidste år i Nikolaj Kunsthal, og det var den dejligste oplevelse! Han passer meget godt i kirke "atmosfære" med hans smukke stemme og akustiske sange :)

Mette Thorn 22. februar 2017 22:21 Slet

Sønderho strand med udsigt til Ribe domkirke

Mette Rose Nielsen 22. februar 2017 22:08 Slet

I et glashus eller et hus af krystal. Som de skarpe diamanter hans toner rammer.

Thomas E 21. februar 2017 07:43 Slet

Kender ham ikke, surfede bare flotte røde krøller og curves....og så endte jeg her

Louise 20. februar 2017 23:31 Slet

Introducerede min spanske hjerteven for Jacob Bellens under Malagas stjernehimmel en sommernat.
Han besøger DK netop denne weekend, og det kunne vær så smukt at genhøre JB dybe tekster i den kolde københavnske vinter.

Nina Nørgaard Jensen 20. februar 2017 20:07 Slet

Jamen, det perfekte koncert set up for mig ville være et tandem-faldkærms-spring med Jacob Bellens! Så kunne han synge i mit øre hele vejen ned gennem skyerne. Og det skal klart være med afsæt i Lolland-Falster Airport (har de een? Ja åbenbart!) - meget socialrealistisk.

Jeg gik forbi en lygtepæl med den her flyer forleden og det gav mig idéen!;)
http://bit.ly/2mfzr9D

Håber på billetter. Er så fan!

Juliane Zibrandtsen 20. februar 2017 12:15 Slet

Nu har jeg prøvet at være vært og kunne enormt godt tænke mig at prøve at være gæst også, så jeg vil gerne høre Jacob Bellens i et køligt blå-grønt oplyst hjem og blive indhyllet i den fantastiske stemning endnu en gang!

Cecilie Verland 20. februar 2017 07:42 Slet

Jeg vil gerne opleve Jacob Bellens det sted hvor han har samlet mest inspiration til sin musik, for også at få den fulde oplevelse bag om musikken.

Pandi Ramirez 19. februar 2017 22:09 Slet

I would totally like to see a concert in a place where I could see the Aurora Borealis while he is playing the music, could be Norway or Finland. I think it will be a totally magical experience, hearing his music with all this lights dancing around and also with all the darkness around and the stars in the sky. Just Jacob Bellens and the magical nature.
His music make me feel like I'm watching the stars in the dark and I'm floating around in the sky.

I would love to see him in a concert, since I'm a fan of his music and in Mexico(my country) it's not that possible to go to a Jacob Bellens concert.

Ena Giorgi 19. februar 2017 20:43 Slet

Rummet skal bringe yderligere intimitet til oplevelsen. Intimitet er mange ting. Jeg vil bruge oplevelsen som et øjebliks intimitet og kærlighed til et unikum af et menneske jeg har mødt for et år siden. Et menneske der har bragt mig tilbage fra en stilstand, vækket potentialet i mig. I et galleri, med kunstneriske opsætninger i baggrunden, video, lys, billeder, i et samspil med Jacobs musik.

Jesper Stemann Andersen 19. februar 2017 17:58 Slet

Ved Rundetårn i stille, friskt, dalende snevejr - med de glimtende elektroniske frost-lys i belægningen på Købmagergade.

Eller i Columbus Bar på dæk 8 på Oslo-båden - fordi det sted virkelig mangler noget sjæl!

Toppen af Operahuset i Oslo - med sne på taget og isflager på fjorden - ville også være greit :-)

Anna Nielsen 19. februar 2017 16:07 Slet

Så skulle det være på Preikestolen i Norge med solnedgangen over Lysefjorden i baggrunden. Det må være de bedste omgivelser til en fantastisk koncertoplevelse.

Karen Riemer Helsbøl 19. februar 2017 00:38 Slet

Cisternerne på Fredriksberg, fordi Jacob Bellens sanges dybde ville gøre sig rigtig godt i det rum.

vL 18. februar 2017 23:22 Slet

hey, vil gerne bestille bolsjefabrikken, masser blandet farver, tak :)

Simonas Paskevicius 18. februar 2017 21:07 Slet

He could make a concert in this castle (https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/ea/90/bc/ea90bc7cc0097a9ae651a9954806377d.jpg). Because his music would flow all around the lakes and would become part of the nature :)

Mathias 18. februar 2017 12:19 Slet

Kælderen under Fitness World ved Sjælør Station virker ret lavloftet lige når man kommer ned, indtil man kommer ind bagved. De må have gravet ud for at få plads til noget ordentlig maskinel på et tidspunkt. Var engang til teenagesmadrfest déromkring, mig, Karsten og Duborg. Ham der Yaja Hassan var der osse. Faldt i søvn op ad trappen. Politiet kom vist nok. Det er nok Københavns fedeste kælder. Det er i hvert fald top 4-5 stykker efter den i Carlsberg og den under Hovedbananen, selvom det er noget snævert lort. Fede koncert steder sikkert

Torben Jacobsen 18. februar 2017 12:12 Slet

laver en kopi af Louises ønsker , foretrækker nok koncertkirken , fedt sted og fede koncerter
I Koncertkirken ved blågårdsplads eller Royal Albert Hall i England.

Allan Boldt 17. februar 2017 22:46 Slet

Cisternerne i Søndermarken - eller Skibet i Arken, Ishøj, når mørket har taget over - markante rum, der oplyst af et utal af stearinlys vil matche Bellens smukke musik....

Louise Holm 17. februar 2017 15:23 Slet

På Dieselhouse med motoren i samspil med et af numrene, pga den drønende, tunge, rå stemning som passer fint til det luftigere

Kia Lundorff 17. februar 2017 11:09 Slet

Her ville natur, arkitektur, Norges lys og lyden af Jacob Bellens smukke musik forenes, og gå op i en større helhed.
62°13'26.6"N 9°29'24.0"E
http://snohetta.com/projects/2-tverrfjellhytta-norwegian-wild-reindeer-pavilion

Johanne Eliasson 17. februar 2017 10:44 Slet

På toppen af et bjerg "In the black of the night", hvor der var mulighed for både at se og høre "Nothern lights", og hvor man kan være badet "in the lunar light". Og så skulle koncerten være "only for the lonely", der måske vil ende med at blive "caught in a kiss". Hvorfor? Fordi det ville være fuldstændig, komplet perfekt og en koncert, jeg ville "advice you to remember".

Mads 17. februar 2017 09:50 Slet

Uden for tid og rum helst, men når det ikke kan lade sig gøre, så i det mindste et sted hvor tid og rum er ændret i forhold til et kulturelt rum. Jeg ville helst opleve Jacob Bellens dybt inde i skoven.

Louise Nørreslet Gimsing 16. februar 2017 15:03 Slet

I Koncertkirken ved blågårdsplads eller Royal Albert Hall i England.

Ulla 16. februar 2017 12:44 Slet

Jeg vil allerhelst bare se ham en mørk, regnvejrs søndag aften siddende i min sofa under et tæppe og med en stor kop the.

Tina Sakura Bestle 15. februar 2017 23:27 Slet

I en krinkelkrog i Bellens hjerne, her ville jeg trække fødderne op i min mørkegrønne velourlænestol og betragte skønhedens synapser række ud efter hinanden, gnistre i sang i ord i lyd.

Louis Lanther 14. februar 2017 10:13 Slet

I et af templerne i Ankor Wat i Cambodia, smukkeste sted jeg har været, kombinationen tror jeg ville ligge godt i maven :-)

Nathalie Lissner 13. februar 2017 13:56 Slet

Jeg ville aller helst opleve Jacob Bellens hjemme i hans egen stue, hvor jeg forestiller mig, at mange af hans smukke melodier og tekster er kommet til verden gennem tiden! Jeg kunne ikke ønske mig noget bedre end at skåle i rødvin med hr. Bellens i hans hjem, og på den måde få lov at opleve endnu mere af hans kreative univsers! WIN!!!

Jakob Krohn-Rasmussen 13. februar 2017 09:00 Slet

Jeg synes det kunne være megahyggeligt at se Jacob Bellens spille i en hule man selv havde bygget med tæpper og puder under et bord eller bagved en sofa. Plus kaffe og chokoladekiks.

Cathy Todd 11. februar 2017 11:42 Slet

I would love to see Jacob Bellens outside under a starry sky!

Louise Dose 9. februar 2017 23:08 Slet

I et mindre lokalt beliggende indisk tempel fyldt med farver, levende lys som eneste lyskilde og en svag duft af røgelse, hvor tonerne fra Bellens stemme og melodiske univers lokker én ind i det svale rum med svagt og flakkende belysning.

Imke Grabe 9. februar 2017 22:06 Slet

Hjemme hos mig, på min planet. Så min blomst og mine tre vulkaner, to virksomme og en udslukt, kan lytte. Og måske også I, hvis der er plads. Men hjemme hos mig er det alting ganske småt.

Sofie Amalie Simonsen 9. februar 2017 22:04 Slet

I en fabrikshal. Det hårde ydre og tanken om de metalliske lyde vil være en spændende kontrast til Jacob Bellens bløde ydre og melodiske toner.

Pernille 9. februar 2017 15:37 Slet

Jeg er ret splittet, men jeg tror jeg vælger et forsamlingshus på Lolland. For mig er Jacob Bellens musik en inderlighed som ikke har så meget at gøre med byen, men som bl.a. handler om længslen efter noget ro som kan findes i provinsen. Og så skulle det selvfølgelig indebære at alle gæsterne kørte i en fælles bus derned - det seje ved Frost Bites er det korte fællesskab som opstår i nye og intime rammer. Jeg har fundet gode venner gennem en samtale-menu til en tidligere koncert, og forestiller mig at der en aften på Lolland kan opstå endnu flere. Tak for et super koncept!
p.s. mit andet-valg ville være på et caribisk krydstogtskib - bare for kontrasten!

Ea Elmer 9. februar 2017 12:39 Slet

På tagterassen på Kollegiegården midt om natten med udsigt over hele København - fordi det var her jeg for første gang hørte I got you on tape i 2006, og det var kærlighed ved første blik, øh, sang!

Emilie 8. februar 2017 22:50 Slet

På taget af et af 1950'ernes skyskraberutopier og i dag socialt boligbyggeri - Bellahøjhusene med det vidde view over Københavns tage, med kig fra alt til Grundtvigskirken, Øresundsbroen og lysreklamerne inde ved Nørreport st. I solens sidste stråler og til lyden af Bellens blide stemme og lette fingre hen over tangenterne.

Morten Lund Kristensen 8. februar 2017 16:01 Slet

Jeg kunne godt tænkte mig at sidde i en tog-kupe med Jacob overfor mig til at akkompagnere det forbipasserende landskab. Ellers skulle det da lige være derhjemme i stuen ;)

Aske Frydenlund-Vad 8. februar 2017 14:50 Slet

Jeg kunne godt tænke mig at opleve Jacob Bellens og hans musik en sen aften dybt nede i Londons Undergrundsbane når menneskemængden begynder at tynde ud og de sidste mennesker kun er fokuseret på at komme hjem og væk. Jeg kan se for mig hvordan Jacob Bellens vil bryde disse menneskers vaner og skabe et lille magisk rum for dem der stopper op. Hans bløde melodiske stemme over de tempofyldte grooves vil understøtte de travle menneskers traven forbi. Jeg ville nyde den kontrastfyldte atmosfære af musikken, publikummet og de forbipasserende.

Danielle Sawan 8. februar 2017 00:52 Slet

*Forgive me, since this is in English because I do not speak Danish and used Google translator. I would love to see Jacob Bellens dreamy winter, at the end of February to be precise in Copenhagen in a roofless terrain, perhaps, a Danish forest? With stars like beamed and string lights illuminated the faces of the beautiful souls coming together in the audience. Dancing our hearts away. Turn together as one connected whole. Rain begins to drip from the sky, and we are in cold weather, but will be warmer in the crowd, the body heat radiating and warming up everyone in the audience, until we can not take the heat anymore. Oh, how I would love to see Jacob Bellens.

Danielle Sawan 8. februar 2017 00:51 Slet

Forgive me, since this is in English, since I do not speak Danish and overused Google translator. I would love to see Jacob Bellens dreamily in the winter time, at the end of February to be exact in Copenhagen in an unroofed terrain, kanske a Danish forest? With stars brightly beaming and string lights illuminating the faces of the beautiful souls coming together in the audience. Dancing our hearts away. Beating together as one connected whole. Rain starts dripping from the sky and we are in freezing conditions, but gradvist bliver warmer in the crowd, body heat radiating and warming up everyone in the audience, Until We can not take the heat anymore. Oh, how I'd love to see Jacob Bellens.

Tilgiv mig, da dette er på engelsk, da jeg ikke taler dansk og misbrugt Google oversætter. Jeg ville elske at se Jacob Bellens drømmende om vinteren, ved slutningen af ​​februar for at være præcis i København i en uden tag terræn, kanske en dansk skov? Med stjerner lyst strålede og snor lys lysende ansigterne på de smukke sjæle kommer sammen i publikum. Dancing vores hjerter væk. Slå sammen som én tilsluttet helhed. Regn begynder at dryppe fra himlen, og vi er i frostvejr, men gradually will be varmere i mængden, kropsvarme udstrålende og varmer op alle i publikum, indtil vi kan ikke tage varmen længere. Åh, hvor jeg ville elske at se Jacob Bellens.

Charlotte Amalie Frejlev 7. februar 2017 20:06 Slet

Jeg ville allerhelst se Jacob Bellens i min egen dagligstue i Indre By med en flok søde Frost-gæster til lidt dæmpet belysning, mens der udenfor er hylende og susende vinterblæst, der går gennem marv og ben. Hvis vejret var til det, så ville jeg helst se Bellens spille på en tagterrasse under en åben stjernehimmel, da hans helt særlige stemme altid får en til at fortabe sig ud i universet.

Nicolai HJ 6. februar 2017 16:34 Slet

Det kunne være en noget anderledes setting at placere Jacob Bellens i en Tokyo-karaokebar med fuld knald på neonlyset, en tacky opsætning og manga-glade japanere. Det vil være en skøn kontrast i et ellers meget skandinavisk, varmt og følsomt lydbillede med et så farverigt, højteknologisk og hektisk bagtæppe.

Steen Pedersen 6. februar 2017 13:51 Slet

Det betyder ikke noget hvor det er. Det er hans musik og stemme der på mig giver en afslappende tilstand

Anne 5. februar 2017 23:17 Slet

Jacob Bellens stemme er nok en af de få stemmer som jeg forbinder med en helt speciel følelse. Da jeg en del år tillbage læste Douglas Adams HGTTG for første gang, hørte jeg I Got You On Tape på repeat. Så når jeg hører på Jacob Bellens, har jeg altid den her følelse af "det store univers", altså en følelse af storhed og kæmpe ro.
Derfor ville jeg vælge (hvis det var fysisk muligt) at høre ham i vægtløs tilstand i rummet.

Kristian 5. februar 2017 19:15 Slet

I et tre-dimensionelt Kandinsky-maleri. Former, figurer, plamager, klatter, strøg, røg, linjer, streger. Intet genkendeligt fra den virkelige verden. Alt abstrakt i denne maleriske måske mere virkelige verden. Jacob i midten af det hele. Alene. Solo. Malende livets fulde farver.

Irina 5. februar 2017 17:01 Slet

It would be amazing to see Jacob live in such an intimate setting. It's been "raining parachutes" all winter so this would definitely bring some hygge back to your lives! So it's "back to you" now Frost festival, can we please have some tickets? 😉

Petrine 5. februar 2017 13:42 Slet

I en kringel-kroget eventyrskov med mos på træer og skovbund og masser af mosekone-bryg, fordi musikken skaber en følelse af et lidt uvirkeligt og drømmende sted.

Nora 5. februar 2017 12:46 Slet

Hi there! So sorry we dont speak Danish. We are Nora and Thomas from cologne, Germany and will be visiting friends in lovely Copenhagen on the last weekend of February. We just recently discovered Jakob Bellens and are huge huge fans of him! And what a coincidence that he will be playing frost festival on feb 26 when we are in your town! We would love love love to get to watch him
Live! So what can we do!? Please have tickets for us - it would be the most amazing thing! :)
Greetings and have a great Sunday!❤Nora and Thomas

Thomas Müller 5. februar 2017 12:45 Slet

Hey there,
We comin our first time to Copenhagen and we were such happy to see Jacob Bellens plays in your city. It would complete our trip getting 2tickets for that intimate Happening!

All the best
Thomas an Nora

Thomas Müller 5. februar 2017 12:45 Slet

Hey there,
We comin our first time to Copenhagen and we were such happy to see Jacob Bellens plays in your city. It would complete our trip getting 2tickets for that intimate Happening!

All the best
Thomas an Nora

Louise Sørensen 5. februar 2017 10:50 Slet

Jacob Bellens er for mig lyden af det kolde Skandinavien. Derfor ville det være helt perfekt at høre Bellens en kold vinterdag med udsigt til frostklart landskab.

Karen Monies 5. februar 2017 08:09 Slet

Ved en varm kilde i Island.

Anne-Louise Lysholm Hansen 2. februar 2017 09:33 Slet

I en skov i måneskin

Linnea Christensen 1. februar 2017 16:57 Slet

I et kolonihavehus pakket ind i tæpper og stearinlys

Maria Amanda Beydin 1. februar 2017 13:46 Slet

På Bouvet-øen, en lille afsidesliggende, ubeboet vulkansk ø i den sydlige del af Atlanterhavet. Her er ingen mennesker, kun gletsjere og en norsk meteorologisk målestation fra 1977, som ikke længere fungerer. Her skal jeg og mine nærmeste sidde i en hjemmelavet iglo sammen med Jacob, et bål, frostdækkede åndedrag og en masse varm kakao, for at nyde blandingen af den altomfavnende stilhed og musikken, der bliver kastet rundt mod de runde isvægge.

Emilie 31. januar 2017 22:05 Slet

På toppen af Fisketorvet med udsigt udover hele København en lun sommeraften mens solnedgangen bader byen i lyserøde farver med kolde øl og nye venner

Celine 31. januar 2017 19:57 Slet

Jacob Bellens skal sidde på forreste sæde af min tandem med hans guitar, så vi kan cykle igennem regnvejrs Danmark og synge hans sange sammen.

Mikael 31. januar 2017 19:54 Slet

Under en kuppel på månen med udsigt til universets smukkeste blå planet.

Camilla Malou Ledou Breilev 31. januar 2017 19:21 Slet

Jeg kunne ikke forestille mig noget mere magisk end Bellens syngende stemme midt ude i den danske "ørken" på Anholt. Måske til en blid solnedgang midt imellem lyng, sand og bølgebrusen i baggrunden. Efterfesten kunne passende rykkes ind i mine bedsteforældres gamle sommerhus!

Azadeh Ghavamrad 31. januar 2017 16:28 Slet

Hvis alle steder var en mulighed, ville jeg meget gerne høre Jacob Bellens spille i Durham Cathedral i Nordengland. Og det ville jeg fordi, at jeg tror, at den intimitet, der findes i Jacobs musik, ville komme til sin fulde ret i den smukke katedral. Også fordi, at de har skudt nogle af scenerne fra Harry Potter i og ved den katedral, og Jacob Bellens minder mig, på en eller anden måde, om en karakter, der godt kunne være på Hogwarts. Sting har ligeledes spillet der. Og jeg ved det ikke, men måske er Jacob fan, både af Sting og Harry, så på den måde ville det også være en oplevelse for Jacob. (Alt dette siger jeg uden at kender Jacob overhovedet :) )

Pernille Rejmers Tobiasen 30. januar 2017 23:35 Slet

I mine bedsteforældres gamle sommerhus, hvor jeg har brugt utallige timer på at se på træer, observere fugle og lege i regnen. Jeg kan ikke huske mange ting fra min barndom, men jeg kan tydeligt huske duftene og lydene ude i Vestjylland, når jeg brugte en weekend med dem og min bror. Jacob Bellens musik har en bestemt harmoni over sig, der minder mig om min morfar, som var et meget blidt og sympatisk menneske.

Anja Marie Ørsnes 30. januar 2017 21:12 Slet

I en sauna efter et koldt vinterbad under en klar stjernehimmel.

Nikolaj 30. januar 2017 19:17 Slet

I birkeskoven på Kalvebod Fælled, jeg tror den hedder Pinseskoven. Helt enormt stemningsfuldt sted, hvor øjnene kan vandre mellem skovens detaljer til Jacob Bellens fantastiske musik.

Mathias Rust 29. januar 2017 09:05 Slet

I en blomstereng

Lou 28. januar 2017 00:45 Slet

På Aladdins flyvende tæppe, intet mindre kan gøre det.
Jacob tager gang på gang én, på en magisk oplevelse, på et niveau som ellers kun Aladdin lever op til..

Louise 26. januar 2017 21:49 Slet

Ved vesterhavet med de mørke toner, ro og energi, som vil stå godt til ham

Katrine 25. januar 2017 17:04 Slet

Jeg har netop været i Sydindien, og tilbragte nogle dage ved bjergene fyldt med temarker i Munnar, som er et helt magisk sted. Her gad jeg godt sidde og nyde en koncert med Jacob Bellens med en limesoda i hånden :-) Hvis det skal være mere hjemligt, ville det også være ret fantastisk at sidde i en af de øverste lejligheder i Brøndby Strand og nyde den gode udsigt, mens man nød den dejlige musik.

Sara Hajdú 24. januar 2017 11:19 Slet

På en varm strand langt herfra, efter solnedgang, med lanterne i træerne og en eksotisk drink ved hånden :) Ah, så slapper jeg bedst af.

Manon 23. januar 2017 21:53 Slet

Det skulle da være ved skumringstid eller en lys sommeraften på en lille ø midt i den svenske skærgård, tæt på byen men alligevel så langt væk - midt blandt granitklipper, skov og iskoldt hav.

Kathrine Baandrup 23. januar 2017 18:31 Slet

Langt ude på landet i Italien på en lys sommeraften med god vin i glasset, duften er pizza bagt på ægte italiensk manér og omringet af skønne venner - dér ville jeg nyde lyden af Jacob Bellens.

Páll Scheel 20. januar 2017 13:16 Slet

I en radarkuppel på et af Færøernes højeste bjerge på et delvist nedlagt NATO radar anlæg. Man kører derop ad en smal kroget vej, og kommer ind i anlægget ad tunneller, der er boret ind i bjerget, hvor der under den kolde krig har været heftig aktivitet. Der var kontrolrum, og alverdens seje sci-fi agtige grej.

Astrid G 19. januar 2017 20:08 Slet

På en flodpram på Amazon-floden i den indre del af junglen. Jeg har engang været der og får tit billeder i hovedet af den tætte skov og disen efter regnen når jeg hører "heart of Africa".

Jalla Fælling 19. januar 2017 13:28 Slet

I Carlsberg Byens kridttårn, der bliver brugt til kunstudstillinger, men ellers står tomt. Vidunderlig og eventyrlig bygning, hvor der burde være lys i fyrtårnet. Alternativt i en neddykket ubåd. Så kommer jeg i matros-tøj.

Pernille Storm Sletbjerg 17. januar 2017 18:17 Slet

I et stort træhus et sted i en svensk skov. Vi kunne jo starte en festival der gik ud på at bygge træhuset først, for at få lov at nyde en koncert deroppe til sidst :P.

Bent Klamer 17. januar 2017 17:52 Slet

Jeg arbejder på et unikt sted - Skolen på Radiomarken - stedet er perfekt til en intimkoncert den 26.2.2017... og forresten har jeg fødselsdag den 27.2!

Mange hilsner

Bent Klamer

Søren 16. januar 2017 14:42 Slet

I en af de mange bunkere der er tilbage, f.eks. i Aarhus. Arrangementet kunne hedde Bellens i Bunkeren. Fuldstændig komprimeret lyd og stemning.

Morten 15. januar 2017 21:17 Slet

Grønland. Rasende snestorm. Jagthytte. Bidende frost.
Med stormen bankende udenfor den primitive hytte vil Jacobs intime musik og fortællinger få alle i hytten sikkert gennem natten.

Marie 9. januar 2017 22:51 Slet

I en primitiv træhytte på et norsk fjeld.
Fordi jeg gerne vil sidde med røde frostkinder i færøsk sweater og hue med en romtoddy mellem hænderne og nyde ørenkræs fra en dygtig sanger og musikskriver live og tæt på.

Mette 9. januar 2017 17:56 Slet

Jakob Bellens og Café Intime på Frederiksberg ville klæde hinanden som fod i hose. Tilsæt smagen af Irish Coffee og stemningen ville være fuldendt...

Paul 9. januar 2017 13:41 Slet

En spontan koncert om bord den transsibiriske jernbane, at fordrive tiden, mens vi venter på reparationer på steppen mellem Novosibirsk og Krasnojarsk. Med akkompagnement fra et par Balalaika spillere, der tilfældigvis er om bord.

Stefan Pedersen 7. januar 2017 17:28 Slet

Det skulle være ude på min arbejdsplads - Instituttet for Blinde og Svagsynede i Hellerup i deres flotte festsal, hvor der er mulighed for at give de mange boende og studerende en oplevelse for livet.
For dem er musik mindst lige så vigtig som for os seende, og mange blinde kommer kun meget meget sjældent ud og "får en på opleveren".

Stefan Pedersen 7. januar 2017 17:22 Slet

Det må være på toppen af Machu Picchu i Peru med udsigt til de smukke ruiner, lamaer og tågen der sænker sig ved morgengry. Mit favorit sted i hele verden. Og hvorfor ikke krydre det med en af Danmarks absolut smukkeste stemmer.

Hanne algot 6. januar 2017 23:58 Slet

Ville elske at opleve Jacob Bellens i Christians Kirken på Chr.havn. Hans stemme, sang, karisma, klaver og kirkerummet ville smelte hjerter - ihvertfald mit 😍❤

Maren 6. januar 2017 17:13 Slet

I en robåd på en frostklar nat. Den gyngende fornemmelse vil lade rytmerne og Bellens hjerteskærende røst varme kroppen.

Michelle Nenonen 6. januar 2017 13:52 Slet

Hvis jeg helt selv kunne vælge, skulle Jacob Bellens stemme og magiske og storladne lyd opleves en frostklar men ikke alt for kølig aften i København, klædt i uldjakke, hue og halstørklæde, blandt glinsende træer, knasende græs under fødderne og blinkende lys; omgivet af dansende, svajende, nynnende mennesker. Sådan en helt særlig oplevelse, hvor man får en intim og helt speciel følelse af at være i nuet - hvor man ikke drømmer sig væk til en anden tid eller sted, men blot føler sig i live. Dansende ind i natten.

Nana Jakobsen 6. januar 2017 13:39 Slet

Jeg synes Jacobs stemme passer fantastisk godt til et kirkerum. Ikke på grund af den kristne setting, men på grund af den rungende, mystiske og magiske akustik. Faktisk helt konkret ønsker jeg mig en koncert med Jacob Bellens til Iceland Airwaves i deres venue Frikirkjan i Reykjavik, den smukkeste trækirke med den vildeste akustik jeg nogensinde har oplevet i et alternativt spillested. Der ville jeg gerne høre ham, kun akkompagneret af få instrumenter, rummet fyldt med stearinlys og stemmen som bare kunne få lov til at runge højt og længe.

Lene Hald 5. januar 2017 19:55 Slet

I en norsk bjælkehytte omkring en tændt pejs. Det ville ramme den stemning, jeg ofte kommer i, når jeg hører Bellens' musik.

Natalie turnbull 5. januar 2017 17:41 Slet

Af alle steder; skal Jacob Bellens fantastiske musik spilles lige igennem den lille revne i døren til mit hjerte❤ Jeg har haft et pisse hårdt år; det har været utroligt udfordrende på mange fronter.... men når det hele blev lidt for meget; så har Jacobs musik draget mig ind i drømmene; og så var det hele bare lidt mere okay;)
Håber virkelig at få lov at opleve Jacob Bellens stå lige foran mit hjerte; spille & synge drømmene til mig.... where i sing because i Care; till my lungs Fall out!!❤

Line Buch 2. januar 2017 20:04 Slet

På toppen af København med udsigt ud over byens lys og tæt på stjernerne. Det kunne være i en lejlighed i toppen af et af Bellahøjhusene - Danmarks første egentlige højhusbyggeri, der repræsenterer arkitektonisk kvalitet, 50'er charme og modernistiske parkbebyggelser. Alternativt kunne en anden placering, der er Bellens sjælfulde musik værdig, være en koncert på øverste etage i den endnu ikke færdigbyggede Mærsk Bygning på Panum. Der også har arkitektonisk format, højde og - ind til det er færdigbygget - den der eksklusive/ikke-åben-for-offentligheden vibe. Lad os gøre det!

sebastian ørtoft 2. januar 2017 14:44 Slet

1sTaRtUrLhttps://cdn.pixabay.com/photo/2016/02/19/10/37/jungle-1209325_1280.jpg

her. altså i junglen. og det skal være varmt og fugtigt, men natten skal falde på om lidt og så skal kulden komme sammen og vi skal stå tættere på hinanden for at holde varmen. og måske skal han spille helt alene, eller også skal vi synge kor og skiftes til at lytte til ham og hinanden. ej heh, det blev lidt meget føleren, men jeg tror det ku være rart.

Henrik Schmidt 30. december 2016 09:53 Slet

Det ville være en drøm at opleve Jacob Bellens spille på strandbaren Syd for Paradis i Svaneke en dejlig sommerdag mens dagen aftager og hans stemningsfyldte musik flyder sammen med tusmørkets kommen.

jesper nielsen 22. december 2016 13:04 Slet

Til superbowl half time show, så hele verden kan se, hvor fantaktisk han er :)
Post som (log ud)