Live on

Frost Bites: Bisse

Bisse er blevet udråbt til Danmarks næste C.V. Jørgensen, og på trods, eller måske netop i kraft af de mange flatterende sammenligninger, skal han have lov til at være sin helt egen – hvilket han formår på kradsbørstig og dog poetisk vis. Der næsten ikke været det medie i Musikdanmark, der ikke har rystet sækken med superlativer gavmildt udover Bisse og hans sidste udgivelse ‘Højlandet’, den femte udgivelse på halvandet år, som sørgede for en massiv kø ved Roskilde Festivals scene Gloria. Underfundighederne og den overraskende omgang med det danske sprog sørger for en både kontemporær og kærligt nostalgisk lytteoplevelse. Bisse er kun lige begyndt, og vi er heldige at kunne byde ham velkommen til hjemmekoncert på Frost Bites til et modigt møde med Bisses insisterende nærvær.

Vil du være vært? Så meld dig til her.

Vi udlodder 2 billetter til Frost Bites med Bisse til hver af de bedste, kreative svar på følgende spørgsmål. De heldige bliver kontaktet senest 5 dage før koncerten:

Hvis alle steder i verden var en mulighed og du fuldstændig selv kunne vælge. Hvor ville du så helst se en Bisse koncert og hvorfor?

Allan Brauer 5. februar 2017 12:19 Slet

På julius blomsgade udenfor nr. 49 hvor den dejligste tøs bor som er vild med bisse, så jeg kunne se glæden stråle i hendes øjne.

Carla Kay 5. februar 2017 02:23 Slet

I en mosgrøn tempelhave i Japan under de gamle træer, fordi Bisses kunsteriske nerve er kraftfuldt, spændstig og sitrende - som en japansk buestreng der sender energi afsted og rammer plet!

I en mosgrøn tempelhave i Japan under de gamle træer, fordi Bisses kunsteriske nerve er kraftfuldt, spændstig og sitrende - som en japansk buestreng der sender energi afsted og rammer plet! 5. februar 2017 02:22 Slet

I en mosgrøn tempelhave i Japan under de gamle træer, fordi Bisses kunsteriske nerve er kraftfuldt, spændstig og sitrende - som en japansk buestreng der sender energi afsted og rammer plet!

Lars Markussen 4. februar 2017 23:36 Slet

Det vil naturligvis være i det Skotske højland. Et fredfyldt sted med vild natur; teltlejr, mad på Tangria, en god single malt i koppen og et bål. Det MÅ være toppen.

Arendse Ørding 4. februar 2017 22:48 Slet

Jeg tror på, at musik, musikere, rum/landskaber og publikum influeres, udfordres og udvikles sammen og er gensidige afhængige størrelser. Derfor har jeg haft mange magiske koncertoplevelser i alt ligefra på et indeklumret teenageværelse, i en have en sommeraften, i en tætpakket koncertsal, på en tømmerflåde, der langsomt drev afsted, i en rå og mørk cykelkælder, på et bjerg og på toppen af et højhus med udsigt over storbyens skyline. Derfor er jeg sikker på, at Bisse kunne spille rigtig mange steder og give mig en fantastisk oplevelse. Men for at gå i troubadourernes fodspor og på den måde matche musikgenrer, kunne det være spændende at høre koncerten på en landevej, der aldrig ender i et forblæst nordjysk landskab.

Mikkel Elkjær 4. februar 2017 17:42 Slet

På en sommersøndag på Bellevue eller Costa Del Sol! Det si'r sig selv! Lad os danse i solen til sæsonen er slut. Det var alt fra Mikkel Ræv!

Ditte Gundersen 4. februar 2017 17:23 Slet

Bisse på Broadway. Han er en stjerne!

Mikkel Elkjær 4. februar 2017 17:07 Slet

På en sommersøndag på Bellevue eller i Costa del Sol! Hvorfor? Det si'r sig selv! Lad os mødes og danse i solen inden sæsonen er slut. Det var alt fra Mikkel Ræv!

Mads Mengel 4. februar 2017 15:28 Slet

I en Irma.

Kasper Horn 4. februar 2017 12:54 Slet

Måske ved Kongeegen. Eller Søhøjlandet:)

Róbert Gauti Jónsson 4. februar 2017 12:02 Slet

I kløften imellem Eyjafjallajökull og Katla, hvor spændinger mødes og fandenivoldskheden ligger og ulmer hele tiden, klar til at eksplodere, dog kun med 80 år imellem, resten er tomme trusler.

Ann-Kristine Michelsen 4. februar 2017 10:39 Slet

I vores have i NV med højtalerne ud over hele det smukke NV, så alle ka være med!

Peter Anker 4. februar 2017 00:30 Slet

På Venstres landsmøde - jeg ville ikke være der selv, men ville nyde billederne i nyhederne. Måske med Bertel Haarder dansende ved scenekanten sammen de få, med hjertet på rette sted, som ikke er udvandret...

Peter Anker 4. februar 2017 00:30 Slet

På Venstres landsmøde - jeg ville ikke være der selv, men ville nyde billederne i nyhederne. Måske med Bertel Haarder dansende ved scenekanten sammen de få, med hjertet på rette sted, som ikke er udvandret...

Kristian von Späth 3. februar 2017 12:49 Slet

Bisse som gæst hos Odessas danskerkoloni, på trappen, kendt fra "Panserkrydseren Potemkin". Skælvende triller tonerne ned.

Andrea Jensen 3. februar 2017 12:36 Slet

Bisses inspirerende univers passer perfekt til en varm forårsdag i en smuk skov, hvor solen skiftevis titter frem og gemmes af de nyudsprungne blade. Her ville jeg stå i bare tær og en sommerkjole med en kold øl i hånden og lytte. Bare lytte.

Lisa Larsen 2. februar 2017 19:44 Slet

Stedet er underordnet, fordi musik ofte forvandler dét sted, hvor man er. Det handler om musikken, kunstneren, stemningen og hvem du er sammen med for at opleve det hele. På den måde kan ethvert kedeligt skur eller baggård blive forvandlet til netop dét sted, hvor du allerhelst vil være (og nyde en Bisse koncert).

Stemmen ligner C.V. Jørgensen, men tekstuniverset er Bisses. Der presses ekstra ord ind i sætninger, der ikke er beregnet til det. Det er ægte, kravler ind under huden og fortæller om livet: "... har udviklet overfølsomhed / alt hvad jeg rør ved / trækker mig bare længere ned / jeg graver mig ned på dit gravsted / jeg ligger i graven / med dit afsjælede legeme". Det inspirerer og er terapeutisk: "Du lærte mig at drømme - du lærte mig at huske mine drømme / Du lærte mig at fortælle om mine drømme". En skudsalve af smuk ordpoesi, der blidt omfavner dig, og gør dig tryg. Jeg fortaber mig tit i de tekster, og glemmer ligeledes ofte, hvor jeg er. Så for mig er ethvert sted, dét sted jeg ville vælge, hvis jeg selv kunne bestemme. SEKS HJERTER TIL LIVET OG TIL BISSE

Anna Behrens 2. februar 2017 19:35 Slet

...så skal koncerten være i Klitmøller, aka. Cold Hawaii, med højttalerne peger direkte på vandet, så man kan danse og surfe på samme tid, og nyder den ultimative følelse af frihed - det ville være fantastisk :)

Anders Ovesen 2. februar 2017 12:18 Slet

... til en "næsten-gratis-koncert (10,-)" i fælledparken kl. 16 på en varm sommerdag i juli, så flest mulige i alle aldersgrupper og med alsidig baggrund og historie kan få mulighed for at deltage. Gerne med salg af madpakker / 4 halve for en 20'er og carlsberg øl el. tuborg squash for en 10'er .... Økonomien doneres til et godt formål, der gavner det danske samfund i musikalsk kreativ sammenhæng.

Bertil 2. februar 2017 11:35 Slet

På den en side af storebælt

Bertil 2. februar 2017 11:06 Slet

På den anden side af Storebælt. Fra Fyns Hovede. Eller i Frankfurt. Fordi det er nogle maximale steder. Eller.. Frankfurt er lort, men her er jeg nu, så det ku jo være fedt hvis bisse blev en mega stjarne og sku joske rundt i centralbanken. Eller inde i en film.. Eller på Grønland. Hvem vil ikke til Grønland?

Clara Bruun 1. februar 2017 23:23 Slet

En intim koncert på en tømmerflåde med horizont linjen hele vejen rundt og en buende stjernehimmel. Fordi det ville være noget fuldstændigt vidunderligt og uforglemmeligt

Maria 1. februar 2017 08:52 Slet

Hvis jeg kunne komme alle steder hen i verden, ville jeg tage Frost Festival og Bisse med til Frostens land - Island, så vi kunne bade i varme islandske kilder og se på Nordlys og drømme os ind i Bisses fantastiske tekstunivers.

sophie 31. januar 2017 22:59 Slet

Blomsten på Istedgade fordi der er trygt og festligt og tilpas tilrøget til at man ikke kan se ordentligt.

Anders Aarkrog Jepsen 31. januar 2017 22:57 Slet

I en gondol på Frederiksholms kanal

Liselotte Thernøe 31. januar 2017 21:54 Slet

Allerhelst her hjemme i vores lille lejlighed på Nørrebro. Men jeg er tæt på højgravid og bor med min mand og vores to små piger på få kvadratmeter, så det er ikke en mulighed i denne omgang af Frost Bites. Det næstbedste sted for en Bisse-koncert ville være hjemme hos en tilsvarende familie.

Ole Kristiansen 31. januar 2017 20:10 Slet

I en lejlighed på Hovedgaden 84 E, som vel ret beset hedder Lyngby Hovedgade. Et af numrene kunne passende være C. V. Jørgensens "Elisabeth" i en duet med mesteren selv.

Azadeh Ghavamrad 31. januar 2017 16:18 Slet

Hvis alle steder var en mulighed, så ville jeg vælge, at det skulle være i USA, Washington, ude foran Det Hvide Hus. Til en lille festival med alle de, der har sagt nej til at spille til hans indtrædelsestale, som en protest mod Trump, så Trump også kunne se, hvor mange menneske man faktisk kan samle, uden at man behøver at lyve om det, hvor så Bisse var en del af dem, der skulle spille. Det vil være et syn for ømme øjne (måske lidt for danske oversættelse af det udtryk). Og hvad ville Trumps respons mon være?

Jakob Holmqvist-larsen 31. januar 2017 14:39 Slet

sådan gerne lidt tæt på.
orker ikke at skulle helt til højlandet

Jakob Holmqvist-larsen 31. januar 2017 14:37 Slet

sådan gerne lidt tæt på.
orker ikke at skulle helt til højlandet

Mathilde Nejrup Hemmingsen 31. januar 2017 14:31 Slet

I Bisse's egen lejlighed. For at se hvilken farve tapet han har på væggene og om han vander sine blomster.

Anne 30. januar 2017 21:52 Slet

Bisses musik og lyrik passer ind mange steder, steder som bliver en scene bare ved hans og bandets tilstedeværelse. Så ville gerne se ham et sted hvor sanser får plads og atmosfærer er flydende, hvor grænser er noget der betragtes og opløses, et sted hvor byens neonlys flettes ind i skov og strand, hvor selviscenesættelse bliver en leg. Et sted med plads til mennesker - eller som måske skal skubbes til at have det lidt mere. Sådan et sted viser hans musik at der altid er nyt at opdage. Måske på havnen i Reykjavik...eller en klub i Kreutzberg, et forsamlingshus på Samsø

Sofie 30. januar 2017 18:24 Slet

Jeg vil gerne høre Bisse i en skovlysning med mos mellem tæerne og eftermiddagssol der skinner ned gennem træerne.

I kantinen på Roskilde Katedralskole, hvor Thorbjørn underholdt os uvidende bebumsede teenagere med stor kunst i midten af 00'erne, da vi gik i gymnasiet sammen. Man kastede perler for svin, han fortjener da en revival netop der:) 30. januar 2017 16:34 Slet

I kantinen på Roskilde Katedralskole, hvor Thorbjørn underholdt os uvidende bebumsede teenagere med stor kunst i midten af 00'erne, da vi gik i gymnasiet sammen. Man kastede perler for svin, han fortjener da en revival netop der:)

Rasmus 30. januar 2017 12:35 Slet

Hvis alle steder i verden er en mulighed, så vil jeg se ham der - på alle steder og på én gang. For så er der ingen grænser for, hvor godt det kan blive.

Henriette 30. januar 2017 00:20 Slet

I det nære: I min lejlighed med tårnværelset tæt på himlen, hvor vi kan nyde udsigten af solnedgangen over søen og stjernerne.
Hvor der har været to hjerter fyldt med liv, været stor kærlighed til kunst, musik, bøger og ord – og hinanden. Hvor der har været tant og fjas, og der er blevet kastet med slik til børnene i juledagene. Og hvor kønsstereotyperne blev sat ud af spil og lagt tilbage i skabet. Her sidder vi tæt i stearinlysenes skær. Det hele sidder i væggene. Jeg tror Bisse vil kunne mærke det. Koncerten står for døren, jeg står klar i éntreen ...

Eller i det fjerne: En troubadour-tur på Caminoen under åben himmel, hvor vi går sammen, allesammen. Taler om livet og døden og om alt det vi kommer slæbende med. Vi bliver hinandens nye venner. Vi holder stop undervejs og Bisse spiller op. Helt op! Som i badass extravaganza.

Og jeg kunne blive ved ... intet er for stort eller småt til Bisse – og han er noget, vi ikke vidste vi trængte til!

Molly Balsby 29. januar 2017 19:20 Slet

Jeg vil gerne opleve Bisse spille "6 hjerter" på Politikens kulturredaktion.

Lisbeth Borup 29. januar 2017 09:36 Slet

Hjemme hos Bisses bedsteforældre, fordi de også er en stor del af hans musik og univers

Tobias Rose 29. januar 2017 09:04 Slet

I en sivende vulkan

Anna Brueckner 25. januar 2017 13:17 Slet

På toppen af et endnu ikke smeltet bjerg af indlandsis skulle Bisse akkompagnere undergangen af iskapper der styrter sammen. En frygtelig dystopi som det sidste stykke Jordklode, der bliver smadret, mens vi alle skal stå i splinternyt tøj, stopmætte med masseproduceret mad i maverne. Til sidst lader vi os alle falde med det sidste stykke is og de afsluttende toner af "I dag går det ned".

Jasper Sonne Jørgensen 24. januar 2017 15:38 Slet

Hvor ville jeg helst høre Bisse? I platons hule, løftet op mod lyset af Bisses indsisterende eksistens.

Christine Melau Risager 24. januar 2017 13:23 Slet

Jeg vil gerne se Bisse indtage Folketingssalen, prædike fra talerstolen og løbe rundt på bordene, synge ind i samtlige mikrofoner, svinge sig i loftslamperne, smide sig på gulvet og drapere sig i gardinerne. Bare én gang.

Christoffer Dithmer Bjerregaard 23. januar 2017 18:39 Slet

Jeg vil gerne se ham spille på Istedgade en fredag nat, imens alverdens mennesker render rundt fra bar til bar, imens de nigerianske prostituerede og nattelivets trobadurer er på gensidig jagt efter hinanden i en tilfredsstillelse af det dyriske og pengemæssige behov. En smuk kulisse for Bisses tekster.

Kathrine Baandrup 23. januar 2017 18:24 Slet

Jeg ville høre Bisse i en varm træbeklædt sauna med udsigt til et roligt hav og en iskold øl i hånden. Det ville skabe den rette stemning til Bisses rare toner.

Niels Nydam Andersen 23. januar 2017 13:01 Slet

Det bedste sted ville være på min kammerats båd, sejlende langsomt gennem københavn i et sommervarmt København, omgivet af gode mennesker med en kold øl i hånden og det største smil om munden :-)

Sebastian Rohr 20. januar 2017 14:39 Slet

Til en undervandskoncert på bunden af Marianergraven, i en kuppel med de mærkeligste fisk, svømmende rundt. Det i sig selv ville være en fantastisk oplevelse, med Bisse oveni, vil det være uforglemmeligt. Sindsygt lysshow på undervandsuhyrene.

Asger Thieden Maarbjerg 20. januar 2017 10:32 Slet

Jeg tror en stor kirke ville være passende til nogle af Bisses tidlige mere psykedeliske numre. Rumklangen og den store stemme ville skabe en atmosfære, hvor musikken og lyden er overalt, rungende mod de tykke mure. Et sted, hvor Bisses androgyni kan gå i et med æteren, så alle blandt publikum kan mærke alle følelserne, smerterne og drømmene i musikken.

benedicte 19. januar 2017 13:44 Slet

en betåget bjergside, sne og gråhimmel, ingen skyer -

Mie Jørgensen 18. januar 2017 09:09 Slet

På mac'en, måske den ved Nørreport rigtig sent en fredag nat, i et hjørne ovenpå. Til alle dem med ketchup, chips, coke og blod ud over det hele, til alle dem med de i stilhed blødende liv, til alle dem som tilfældigt vælter forbi og åbner de trætte, tilrøgede øjne rigtigt op og kigger op over papiret på deres cheeseburger.
Et lille mellemrum af skønhed midt i alt plasticen. En oprigtig pause midt i alt det masseproducerede.

Christina Madsen 17. januar 2017 19:36 Slet

Jeg ville se Bisse spille på langtursejlerbåden s/y Christianshavn under stjernefunklende, varme himmelstrøg med min kæreste som jeg forelskede mig i på båden, og igen til Bissekoncert på Roskilde '16.

Dan Ingemann 17. januar 2017 19:10 Slet

Det skulle så være i C.V.Jørgensens bunker (kælder) som Bisse selv har beskrevet flere gange. C.V skulle selvfølgelig også være tilsted og de skulle skiftes til at spille og fortælle røverhustorier.

Pernille Storm Sletbjerg 17. januar 2017 18:02 Slet

På Christianias badehus! Der er plads til de vildeste toner og alle afskygninger af folk. Med eller uden tøj, og i hvert fald helt uden hæmninger, som Bisse jo plejer at være...

jonas vilhelmsen 15. januar 2017 21:31 Slet

Første nummer skal spilles i tidsmaskinen imens Bisse og jeg tager tilbage til Roskilde Katedralskole 2005, hvor jeg står på scenen og skriger heavymetalsange foran en håndfuld drenge, heriblandt en hoved-bangende Bisse. Med et svuptag vil jeg konfiskere mikrofonen fra den unge udgave af mig selv, give den til Bisse, og stille mig ned blandt publikum og lytte til fremtiden.

Ida-Lene 14. januar 2017 14:34 Slet

Seks hjerter til livet og Møns Klint. Den ultimative koncert med Bisse på toppen af Danmarks højeste klint. Omgivet af Østersøen og frihed, bør musikken lyde. Lyrik og toner i sammenspil med træer, jord, vand og klintens forkalkede billede af verden - det er dér Bisse hører til.

Anna 14. januar 2017 12:24 Slet

Det skulle være et sted med god rund akustik, som kunne rumme og lege med hans hans lyd. Måske et sted alla dome'n ved diamanten. Hvis nu man havde en gennemsigtig glasrude-dome, palmefyldt og indrettet med gamle hyggelige grønne polstrede sofaer, som man kunne placere ude midt på en af de nordsjællandske søer. Det skulle være en sensommeraften, mens solen går ned. Det orange aftenlys skulle kaste 1000'vis af forskellig rettede lys kegler ind i rummet, hvori der hang forskellige rude-geometriske glas former ned fra loftet som kunne være med til at lege med lyset og lydene i domen, hvor folk ellers skulle sidde og ha det rart og nyde, med noget orange havtornsdrink i glassene.

Ida Bøgelund Larsen 13. januar 2017 19:49 Slet

Bisse ville klæde Nakke Festival i Rørvig utroligt godt!!
Helt perfekt faktisk. Eller Stella Polaris... Ok, måske lidt upassende. Men ville være fedt alligevel, ikke?
Jeg elsker Bisser. Især den Bisse.

Sofie Rosenkilde Jensen 13. januar 2017 19:45 Slet

Jeg vil gerne se Bisse på en strand i Sydindien ved skumring. Det er der, i solnedgangen, at alle mødes for at danse og kigge ud over havet. Det skulle være sammen med en flok mennesker, som alle var samlet på den strand for at dyrke og undervise akroyoga og børn i en kreativ tipi-skole. Den åbne silkeskjorte og Bisse med guitar og band passer perfekt i de smukkeste farver over himlen i skumringen, hvor dagen giver slip. Dans og smukke farver og poesi med bare tæer i det varme sand.

Ida Medici 13. januar 2017 11:49 Slet

Åh, Bisse. Bisse, der kan spille i ethvert rum og stadig være helt sin egen. Bisse, hvis lyrik kan omfavne og opfordre og udfordre. Bisse. Jeg har lyst til at se Bisse gå Sigur Rós Haima og spille på en tør hede i Jylland. Men jeg har også lyst til at opleve blodtriologien akustisk dybt under jorden i en forladt bunker. Eller omringet af de forfaldne forlystelser i den forladte Spree Park i Berlin. Bisse vil det hele. Bisse kan det hele. Og jeg vil så gerne med til denne aften. Det er 10 dage før min termin og jeg kan ikke forestille mig at min datter kan få en bedre start på livet end et skud Bimmer før sin første fødselsdag. Kh Ida

Christian Pedersen 13. januar 2017 09:07 Slet

Thy Lejren ville være et godt bud!

Line 13. januar 2017 06:54 Slet

Jeg tror, at det ville være helt fænomenalt at se Bisse spille i en hvilken som helst kirke - akustikken og det store rum ville klæde både musikken og ham - og skabe den vildeste stemning. Hvis det skulle være et endnu større run, så ville under stjernehimmen i februars frostklare nat virkelig også være en smuk setting - det er ikke en nat under selvlysende stjerner, men det er endnu bedre.

Matilde Mortensen 10. januar 2017 19:00 Slet

På toppen af Apple-bygningen i London, hvor The Beatles gav den berømte koncert. Ét - tænker, at der er noget helt fantastisk over det sted, og at den magi kan tilføje musikken et ekstra lag. To - at sidde deroppe på taget, og kunne betragte alle de hverdagsliv og historier, som udspiller sig på gade- og menneskeplan, og som et eller andet sted er det, som Bisses tekster også tager udgangspunkt i.

Rikke Froh Korsgaard Møller 10. januar 2017 18:44 Slet

Under åben himmel i en ørken, hvor alle stjernerne er med på en lytter - og så sidder man der og er helt lille og samtidig en del af noget større, og pakket ind i også Bisses vidunderlige univers!

Hay 10. januar 2017 11:15 Slet

På en ødegaard i Sverige, bålet er tændt op og sommerens glødende strøg fremtoner på himlen, øllerne er kolde, alt imens danser Bisse til de skæve rytmer i sin musik og krænker sit sind og hjerte til sin poetiske sang.

9. januar 2017 19:07 Slet

Hvis jeg lukker øjnene og skal se et perfekt sted for mig, må det være en lille båd ude på midt ude på Roskilde fjord på varm solrig sommerdag. Her skulle jeg sidde med en kold flaske rosé og nyde Bisses fantastiske tekstunivers. Omringet af vand, marker, skove og ren landidyl, gode venner og Bisses dejlige røst og fremtoning,vil jeg sidde og synge med på seks hjerter, mens barndomsminderne vil vælte frem.. Det må være idyl og rock'n'roll nok på en meget akustisk måde :P

Emma Nielsen 9. januar 2017 14:47 Slet

Hvis jeg helt selv skulle vælge, så ville det være det være i kontroltårnet på langebro! Så bliver udsigten ikke bedre.

David monberg 7. januar 2017 23:23 Slet

Hvis jeg skulle vælge, skulle det helt sikkert være hjemme hos mine bedsteforældre. Er ethundrede procent sikker på at han ville kunne give dem en oplevelse for livet. Har selv oplevet to koncerter med ham og har været i ekstase hver gang. Var med til Christian Hjelm i rådhussalen og regner med intet mindre end en fabelagtig koncert!

David monberg 7. januar 2017 23:23 Slet

Hvis jeg skulle vælge, skulle det helt sikkert være hjemme hos mine bedsteforældre. Er ethundrede procent sikker på at han ville kunne give dem en oplevelse for livet. Har selv oplevet to koncerter med ham og har været i ekstase hver gang. Var med til Christian Hjelm i rådhussalen og regner med intet mindre end en fabelagtig koncert!

Gitte Jensen 7. januar 2017 16:58 Slet

På Assistens kirkegården.. Sammen med livet og de smukke levende og sammen med minderne og tankerne om de dødes poesi og ord og hjerter.. Pakket ind i træer i vinden, lys der blafrer og musik der rejser videre ud i verden.. ❤️

Laura Guldager 5. januar 2017 21:30 Slet

Der findes en bunker i Østre Anlæg, der bliver brugt som øvelokale af københavnske talentspirer. Hvis du er så heldig, at finde indgangen placeret på en let skjult høj, bliver du mødt af klam og fugtig kælderlugt og lange beskyttelsesgange. Selve lokalet, som jeg ville høre Bisse i, er ganske småt, rundt og lavloftet. Publikum må tage sig til takke med tilfældige kontorstole, og rummet er kun oplyst af billige lyskæder fra Ikea. Men når musikken spiller, og man står tætpakket langs de runde vægge, fyldes rummet af stemning. Så er der kun nærvær og alt er lyd. Her vil jeg opleve Bisse.

Louise Thrane Jensen 5. januar 2017 21:10 Slet

Ved tandlægen...(Fordi jeg i et ganske flygtigt splitsekund, sys' det var sjov), men i virkeligheden mest fordi jeg tror, at Hr.Bisse ville kunne distrahere mig lige tilpas nok til, at jeg kunne slippe for, at betale for bedøvelse, og - bedst af alt - så ville han helt sikkert lukke munden på min tandlæge, som er en vældi' rar mand, der altid husker, at spørge særdeles dybdegående ind til ens ve og vel - altid på lige præcis dét tidspunkt i konsultationen, hvor man har aller-aller-allerflest af de dersens vat-pompom'er i munden, og altid med spørgsmål af en sådan interesse, at de kræver langt mere end blot et 'ja/nej-svar'.
Bisse ville være verdens bedste 'smertedistraherende mute-knap'!

Pernille 5. januar 2017 21:00 Slet

Bisse skal spille ved Trumps indsættelsesceremoni - han mangler gode bands og trænger i den grad til en røvfuld poesi!

Nikolaj Larsen 5. januar 2017 19:51 Slet

Hvis jeg helt selv kunne vælge hvor jeg skulle se en Bisse koncert, så skulle det være på toppen af Rundtårn med en flaske lambrusco og kvinden i mit liv ved min side imens vi nød Bisses sang og lyrik i fuld flor på toppen af København.

Ann-Sofie 5. januar 2017 18:21 Slet

Hej! Jeg kunne godt tænke mig at se Bizze spille koncert på bagsædet af en Range Rover (se billede: http://www.landrover.co.uk/Images/L538_16CON_EXT_LOC27_02_dfc_fs_Device-Desktop_1600x900_295-215923_680x450.jpg?v=5) der kørte igennem Zambia med 200 km/t. Det skulle ikke være farligt, bare fedt og rigtig højt og han kunne have sikkerhedssele og solbriller på, hvis han ville, og på siden af bilen skulle der være store højtalere, så alle kunne høre det.

Vigga 5. januar 2017 16:24 Slet

Ved en varmekilde i Island. Jeg ser Bisse for mig optrædende med nummeret 'Seks hjerter' i bidende kulde, så vi kan se hans ånde i luften. Alle publikummer skal sidde i varmekilden og i baggrunden vil der være der nordlys. Det er sikkert ikke fysisk muligt med synlig ånde og nordlys, men i drømme kan alt jo lade sig gøre.

Victor Kassebeer 5. januar 2017 16:13 Slet

Efter at have set Bisse flere gange end jeg kan tælle, i alt fra en parkeringskælder på Rantzausgade til en udsolgt lille Vega, må turen gå til en af hans egne favoritsteder. Måske et sted omkring der hvor kontinentalpladerne mødes, måske på en strækning mellem Srebrenica og Kolby Kås, måske ved verdens ældste egetræ, måske et sted i det skotske højland... Så længe der ikke er sat begrænsninger for scenestørrelsen og publikums indvien i denne, ville jeg være tilfreds. Det ville jeg dog måske lige meget hvad... Til en undergrundsbane på Costa del Sol

Mette Birk 5. januar 2017 15:52 Slet

Frost Bites sætter kulissen for en helt særlig måde at opleve Bisse. En intim koncert med en kunstner, som normalt fylder utrolig meget i sin optræden, i sin musik, i sin person - det må være overvældende! Og hvis man så kunne opleve koncerten i en rå ramme, som f.eks. en kælder med betonvægge, så tror jeg, at det ville give et utroligt modspil til Bisses farverige karisma.

Rikke Bornemann Carlsen 5. januar 2017 15:35 Slet

Nu spillede Bisse jo på Wonderfestiwall i 2016. Det bornholmske publikum var måske lidt uforberedt, og det var måske lidt for tidligt og lyst, og lidt for meget sidste dag på festivalen. Men hvis man nu rykkede koncerten til Hammershus' ruiner omkring midnat, så kunne det blive en vild oplevelse! Naturvejlederen, der laver guidede ture på slotsruinen, har sådan et lysshow, han fyrer af, inden turen slutter. Han kan få det til at se ud som om, ruinen står i ildrøde flammer. DET ville være en fed kulisse for vores Bisse!

Line Buch 2. januar 2017 19:48 Slet

En fantastisk venue for en Bisse koncert ville være på en af de - stort set færdiganlagte nye Metrostationer, der endnu ikke er åbnet. Der er noget mytisk og fascinerende ved at være under jorden og se hvordan byen hænger sammen på andre snørklede måder under jorden end det ligner over jorden. Jeg tror, Bisse på den ene side vil kunne skabe noget intimitet i et ellers storskala rum, og på den anden side vil kunne bidrage til mystikken med sine flowtekster og krøllede tekstunivers.

Johanne Ahrenfeldt 31. december 2016 17:22 Slet

En koncert med Bisse på taget af VEGA, ville være intet mindre end fantastisk og jeg ville give seks hjerter.
Et hjerte for udsigten, to hjerter for den historiske bygning, tre hjerter for København, fire hjerter for Frost Bites, fem hjerter for musikken og seks hjerter for Bisse.
Jeg håber vi ses til februar.

Katrine Greve Holsbo 30. december 2016 19:38 Slet

I det skotske højland, hvor vi skiftevis ville vandre og snakke om livet, døden, underverdener og kærlighed for så at stoppede og lytte til ham spille på sin guitar og sætte ord på alle vores tanker. Og så selvfølgelig happy meals som snack.

Michael Jensen 30. december 2016 11:08 Slet

Nu har jeg jo både hørt Bisse på Roskilde, Studenterhuset i Aalborg, Forbrændingen i Albertslund samt solo til diverse mindre arrangementer, så næste skridt må enten være et sted i højlandet eller mere realistisk ved Jægerspris Slot med efterfølgende vandring til Kongeegen. I billetten bør der inkluderes en cykeltur fra Slangerup til Jægerspris Slot, med dertil bespisning på route 66 ved Kronprins Frederiks Bro. Håber vi ses til februar.
Post som (log ud)